Om Ulrica

Att må så bra som jag gör nu trodde jag inte ens var möjligt tidigare – för mig

Andra kunde vara lyckliga. Andra kunde lyckas. Andra kunde ha koll på läget.

Nu vet jag att det är möjligt också för mig och jag tycker jag är värd det!

Tänker du att livet är svårt, att det är jobbigt, att du ofta inte mår så bra som du skulle vilja? Då vill jag tala om för dig att det finns möjlighet för dig att må bättre. Det är möjligt för dig att ha ett liv som känns lättare och härligare.

Det är fullt möjligt för dig att känna att du har kontroll över din tillvaro och att du vet hur du ska göra för att hantera andra och situationer på ett bra sätt. Det är fullt möjligt för dig att älska dig själv och ditt liv mycket mer fullt ut!

”Jag hade tidigare en trasig inre kompass.”

Ulrica Krantz

Jag har idag massor av insikter, kunskaper och erfarenheter. Sådant som jag tillägnat mig genom mitt stora intresse för hur vi som människor fungerar, min närapå extrema nördighet för personlig utveckling och min öppenhet för att lyssna och lära av andra.

Tack vare det så har jag samlat på mig och även själv skapat olika verktyg, tankemodeller och metoder som jag använder i mitt liv och som jag på olika sätt använder och  lär ut så att andra kan må bättre och hantera sina liv med större lätthet, säkerhet och balans. I min personliga utveckling har jag mer och mer kontakt med mitt inre jag och i den harmonin så har min intuition stärkts och det hjälper både mig och mina klienter väldigt mycket. Detta är något som gör att en 1:1 coachningar med mig blir väldigt personlig och djupt anpassad till just dig. Förutom att varje session utgår från där du är just nu så kan det innebära att du får en hemuppgift som är exakt skapad för dig, din situation och där du befinner dig.

Som det ser ut just nu när jag skriver detta så erbjuder jag 1:1 coachning (i första hand online), onlinekurser samt olika onlineevents såsom webinar, utmaningar och workshops men även en del föreläsningar och andra fysiska events.

Vill du ta en digifika för att få en känsla för om jag är rätt mentor/coach för dig eller för att du tänker att det skulle vara kul och intressant med ett samtal så kontaktar du mig. Jag är också öppen för alla typer av samarbeten och samskapanden där flera parter vinner på det. Älskar win-win-win och win-win-win-win och projekt som är samhälls- och världsförbättrande på olika sätt.

Jag ser fram emot att höra ifrån dig
Med kärlek
/Ulrica
🧡

Jag förstod inte att det var skillnad på
Vem jag ÄR och Vad jag GÖR